VACATURE NACHTCHAUFFEUR TIEL

SCHUTTER TRANSPORT - NOORDEN ZUID-HOLLAND

Schutter Transport_Logo Groot

Vacature Nachtchauffeur Tiel - Distributievervoer NL

Klaar voor jouw volgende uitdaging in de transport? Kom werken bij Schutter Transport!

Per direct aan de slag! Omgeving Tiel. 

Als Chauffeur bij Schutter Transport werk je bij een sociaal, informeel familiebedrijf en rijdt je op een moderne vrachtwagen. Het is afwisselend werk, verschillende routes met uiteenlopende klanten wat het werk gevarieerd en interessant maakt. Wij houden zo veel mogelijk rekening met voorkeuren, maar beroepen ook op je flexibiliteit. Goede inzet wordt zodra het even kan beloond met een vaste vrachtauto.

Wat zoeken wij:

Voor onze klanten in de omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een nachtchauffeur met een flexibele, positieve houding. Als chauffeur ben je ons visiteplaatje. Je kunt vrachtwagens in allerlei bochten en straatjes draaien en houdt het materiaal in goede staat. Je bent een fijne collega die zelfstandig kan werken.

Daarnaast bezit/ben jij:

Uren:
Je kunt fulltime, parttime, alleen de weekenden of als oproeper aan de slag. Mocht je toch liever overdag werken of juist liever ‘s nachts, in overleg zijn er genoeg mogelijkheden om het af te kunnen stemmen op je voorkeuren. 

Wat kan je verwachten:
Een fijne, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. In het dagelijks leven van een vrachtwagenchauffeur is geen dag hetzelfde, het is een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. Je werkt met kwaliteit materieel en krijgt een marktconform loon. Eens in de zoveel tijd worden er vanuit de Personeels Vereniging leuke borrels en uitjes georganiseerd om de teamspirit te versterken. 

 Wat te verwachten:

Over Schutter Transport:

Elke dag helpen wij onze klanten met ritten vanaf verschillende distributiecentra (DC’s) naar winkelfilialen of andere businesses. Rolcontainers, pallets, gekoeld en ongekoeld je zult het allemaal tegenkomen. Mocht je nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van een elektrische pompwagen leggen we dat natuurlijk uit. Wij staan bekend als een betrokken familie onderneming met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en staan open de Schutter Transport familie uit te breiden met een geschikte chauffeur.

Denk jij na het lezen van deze vacature van JA dat ben ik. Zoek je een uitdagende baan met veel variëteit en begeleiding waar nodig. Kortom wil je ons team komen versterken als vrachtwagen chauffeur? Wat houd je nog tegen. Wacht niet langer en stuur een korte motivatie met CV naar schutter.transport@casema.nl.

Vragen:

Voor meer informatie of specifieke vragen over de functie, neem contact op met Cor of Marion Schutter via 0172-408433.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature Vrachtwagenchauffeur Schutter Transport Noorden

 

 

 

 

Werk je liever overdag? En kom je uit omgeving Zuid-Holland / Utrecht. Bekijk dan deze vacature:

Kom jij uit de omgeving van Tiel en vind je het heerlijk om ’s nachts zonder alle drukte op de weg je ritten weg te rijden. Wij zijn op zoek naar een nacht vrachtwagenchauffeur in Tiel. Klik hier voor meer informatie over de vacature vrachtwagen chauffeur Tiel. Vragen? Bel ons vandaag nog!