VACATURE DISTRIBUTIE CHAUFFEUR NEDERLAND

SCHUTTER TRANSPORT - NOORDEN ZUID-HOLLAND

Schutter Transport_Logo Groot

VACATURE DISTRIBUTIE CHAUFFEUR Utrecht / Zuid-Holland

Klaar voor jouw volgende uitdaging in de transport? Kijk of onderstaande vacature iets voor je is en solliciteer nu!

DISTRIBUTIE CHAUFFEUR NEDERLAND

WAT ZOEKEN WIJ? 

WAT ZOEKEN WIJ? 
Voor onze klanten in de omgeving Utrecht / Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een distributiechauffeur met een flexibele, positieve houding. Als chauffeur ben je ons visiteplaatje. Je kunt vrachtwagens in allerlei bochten en straatjes draaien en houdt het materiaal in goede staat. Je bent een fijne collega die zelfstandig kan werken en niet bang is voor een leuk aantal losadressen per dag.

Daarnaast bezit/ben jij:

Uren:
Je kunt fulltime, parttime, alleen de weekenden of als oproeper aan de slag. Mocht je liever overdag werken of juist liever ‘s nachts, in overleg zijn er genoeg mogelijkheden om het af te kunnen stemmen op je voorkeuren.

Wat kan je verwachten:

Een fijne, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. In het dagelijks leven van een vrachtwagenchauffeur is geen dag hetzelfde, het is een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. Je werkt met kwaliteit materieel en krijgt een marktconform loon. Eens in de zoveel tijd worden er vanuit de Personeels Vereniging leuke borrels en uitjes georganiseerd om de teamspirit te versterken.

 Wat te verwachten:

OVER SCHUTTER TRANSPORT

Elke dag helpen wij onze klanten met ritten vanaf verschillende distributiecentra (DC’s) naar winkelfilialen of andere businesses. Rolcontainers, pallets, gekoeld en ongekoeld je zult het allemaal tegenkomen. Mocht je nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van een elektrische pompwagen leggen we dat natuurlijk uit. Wij staan bekend als een betrokken familie onderneming met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en staan open de Schutter Transport familie uit te breiden met een geschikte chauffeur.

Denk jij na het lezen van deze vacature van JA dat ben ik. Zoek je een uitdagende baan met veel variëteit en begeleiding waar nodig. Kortom wil je ons team komen versterken als vrachtwagen chauffeur? Wat houd je nog tegen. Wacht niet langer en stuur uw CV met korte motivatie naar schutter.transport@casema.nl.

Vragen:

Voor meer informatie of specifieke vragen over de functie, neem contact op met Cor of Marion Schutter via 0172-408433.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature Vrachtwagenchauffeur Schutter Transport Noorden

MEER WETEN OVER SCHUTTER TRANSPORT?

Op de site staan vele foto's en het verhaal achter Schutter Transport. Klik op onderstaande link om naar de Over Ons pagina te gaan. Voor specifieke informatie of vragen kunt u altijd mailen of bellen.